Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să mă taie, tati s-a băgat". Filmul atacului din Prahova, în care un bărbat a fost bătut de un vecin. Fiica victimei, mărturii după atac

Incident revoltător în localitatea Ciorani, din judeţul Prahova. Doi soți au fost batuți pe stradă de un vecin după ce au acoperit cu moloz o groapă de pe şosea. Sătenii povestesc că între cele două familii exista un conflict mai vechi.  Ar fi pornit când agresorul şi victima lui au devenit colegi de muncă iar cel din urmă ar fi ajuns să câştige mai mulţi bani. După bătaie de pe stradă, cei doi soţi au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 13:46

Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iuliana Radu, fiica victimei: A sărit gardul şi l-a bătut pe tati. Mami a auzit strigăte şi s-a dus acolo. S-a dus cu telefonul pornit pe filmare

Vecinul agresiv s-a dezlănţuit când cei doi soţi au vrut să acopere cu moloz o groapă de pe drum. În bătaie au intervenit soţia agresorului dar şi fiica victimelor.

Iuliana Radu, fiica victimei:  Ea i-a adus cuţitul şi încă o bâtă, moment în care m-a prins pe mine. A vrut să mă taie, tati s-a băgat să-i prindă cuţitul. 

Pe acelaşi subiect

Atacaţi de un vecin furios

Când şi-a văzut tatăl prăbuşit, tânăra a sunat la 112. 

Iuliana Radu, fiica victimei: L-am găsit acolo inconştient, într-o baltă de sânge. Am încercat să-i acord primul ajutor şi el practic nu reacţiona. Eu, iniţial, am zis că se duce.

Violeta Tănase, UPU Ploieşti: Bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă sângerândă importantă, acuza dureri la nivelul coloanei cervicale, dureri toracice abdominale. Soţia dumnealui era şi ea lovită la nivel cranian şi la nivel facial, cu multiple schimoze la nivelul corpului şi cu o plagă la nivelul piciorului stâng. 

Cei doi soţi bătuţi spun că nu este singurul incident. În urma cu câteva luni, bărbatul agresiv i-ar fi rupt mâna vecinei. Femeia a obţinut un certifcat medico-legal dar poliţiştii nu ar fi luat nicio măsură. Pentru ultima sa ispravă, individul violent s-a ales cu un dosar penal şi o amendă de 400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "A vrut să mă taie, tati s-a băgat". Filmul atacului din Prahova, în care un bărbat a fost bătut de un vecin. Fiica victimei, mărturii după atac