Antena Meniu Search
x

O polițistă a fost desfigurată de un adolescent pe care încerca să-l încătușeze. Băiatul a lovit-o cu pumnul în față

O polițistă din Marea Britanie a suferit răni grave, după ce a fost lovită de adolescenul pe care încerca să-l încătșeze. Tânăra a avut nevoie de mai multe operații pentru a putea respira din nou. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 09.12.2020, 11:50

Tânăra a fost lovită cu pumnul în față
Tânăra a fost lovită cu pumnul în față - Profimedia Images
  • Tânăra a declarat, însă, că nu este furioasă din cauza incidentului.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Incidentul a avut loc pe 12 septembrie, când tânăra a încercat să încătușeze un adolescent în vârstă de 16 ani, cu un comportament bizar, de teama ca acesta să nu fugă de la locul faptei.

Când i-a pus cătușele pe o mână, băiatul s-a folosit d emâna liberă și a lovit-o cu pumnul în față de mai multe ori, scrie publicația Metro.co.uk.

„S-a întâmplat totul atât de repede. Nici nu mi-am dat seama. Am simțit doar o durere puternică și nu mai vedeam bine”, a declarat victima. „Nu sunt furioasă pentru că eu mă aflam acolo pentru a-mi face datoria, când am fost atacată. Accept faptul că există acest risc”.

Agresorul a fost dus în fața justiției, unde a pledat vinovat pentru atacarea unui ofițet de poliție. Adolescentul urmează să-și afle pedeapsa pe 11 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O polițistă a fost desfigurată de un adolescent pe care încerca să-l încătușeze. Băiatul a lovit-o cu pumnul în față