Antena Meniu Search
x

Video Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"

Cinism şocant al judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu! Mama Robertei, tânăra ucisă de şoferul drogat în staţiunea 2 Mai, a fost întrebată dacă a participat la înmormântarea fiicei sale. Magistratul a confundat părinţii victimelor şi a vrut să ştie ce a făcut mama lui Sebi de Paşte. După întrebările halucinante, judecătoarea a decis un nou termen peste două săptămâni. Atunci, pentru prima dată, în sală va fi prezent şi Vlad Pascu. 

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 19:56

Vezi și

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: M-a întrebat dacă fata mea există. Nu mai am cuvinte.

Livia Dragomir, mama Robertei: M-a întrebat dacă am fost la înmormântare! Să pui o astfel de întrebare unui părinte care îşi înmormântează copilul mi se pare strigător la cer!

Timp de patru ore, judecătoarea Ancuţa Popoviciu a continuat, cu cinism, şirul întrebărilor şocante. 

"Ce aţi făcut de sărbători?" sau "Sunteţi toţi afectaţi de pierderea băiatului!" au fost curiozităţile magistratei.

Pe acelaşi subiect

Lipsa de empatie a judecătoareo i-a amuţit pe părinţii care şi-au pierdut copiii

Mama Robertei a răbufnit când judecătoarea a mai pus o întrebare ridicolă unuia dintre tinerii răniţi în noaptea fatidică. 

Stenograme citite din timpul procesului 

Vlad Alexandru Coniac (rănit): Am avut consecințe fizice și psihice, mi-am pierdut locul de muncă

Judecătoare: Veneați de acolo împreună? 

Mama Robertei (răbufneşte): Erau împreună în Vama Veche, veneau spre 2 Mai, chiar nu știți nimic?

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: De fiecare dată spunea câte o perlă!

În urmă cu două săptămâni, şi magistrata a afişat o tăcere apăsătoare, înainte de decizia CSM, dacă să mai judece dosarul lui Vlad Pascu sau nu. Gafele anterioare nu au impresionat însă: judecătoarea a rămas. 

Aşa că azi a frânt din nou inimile celor care au pierdut oameni dragi în urma accidentului de la 2 Mai. 

Stenograme citite din timpul procesului 

Mihaela Olariu, mama lui Sebastian: Mai avem o fată. Dar noi nu mai avem viaţă. 

Judecatoare: Are o soră? 

Mihaela Olariu, mama lui Sebastian: Are, doar ce v-am spus ca are o soră.

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei: Sunt întrebări absolut nefireşti. Judecătoarea era desprinsă de realitatea pe care era chemată să o judece. A judeca pe cineva înseamnă şi empatie, a te pune pe cât posibil în locul lui. Îmi pun întrebări dacă nu ar trebui supusă unei expertize. 

Mama lui Sebi, tânărul ucis de şoferul drogat, nu a mai suportat umilinţa şi a ieşit din sală înainte ca soţul să i se adreseze direct lui Vlad Pascu, care a fost din nou prezent prin videoconferinţă. Judecătoarea a decis încă de la primul termen ca acesta să nu vină, fizic, la proces din cauza presiunii mediatice. 

Stenograme citite din timpul procesului 

Valentin OIariu, tatăl lui Sebi: Băiatul meu a fost rupt în două, pentru că mașina avea viteza mare și era condusă de o persoană drogată cu 5 substanțe interzise. Doamna de la morgă mi-a zis că l-a adunat de pe şosea și mi-a cerut 500 lei pentru că l-a dus la morgă.

Părinţii victimelor spun că avocaţii apărării erau interesaţi doar de conturile lor bancare

Valentin OIariu, tatăl lui Sebi: Noi nu ne vindem copiii, în primul rând, şi noi nu vrem bani pentru ca Vlad Pascu să primească o pedeapsă mai mică.

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei: Orice decizie va adopta doamna judecător, familia, părinţii, comunitatea nu vor avea încredere în justiţia măsurii luate.

"Următorul termen de judecată este peste două săptămâni. Vlad Pascu va fi adus personal aici, la judecătoria din Mangalia, pentru a-şi primi sentinţa. El este judecat în procedură simplificată pentru că şi-a recunoscut toate faptele şi va primi o pedeapsă cu executare pentru că este judecat sub incidenţa legii Anastasia", transmite Andreea Filip, reporter Observator. 

Adrian Cuculis, avocatul victimelor: Dacă nu ar fi existat legea Anastasia. Vlad Pascu, şi spun treaba asta răspicat, ar fi putut după calcule matematice să plece cu o suspendare în urma a ce a produs.

Următoarea înfățișare va avea loc pe 23 mai când vor fi audiaţi şi ceilalţi martori. Între timp, inspecţia judiciară continuă cercetarea disciplinară a magistratei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 21 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"