Antena Meniu Search
x

Poliţistă de la un serviciu secret, bătaie cu un recidivist într-un club din Alba Iulia

O poliţistă angajată la un serviciu secret din cadrul MAI a fost implicată într-un scandal cu un recidivist, într-un club din Alba Iulia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.11.2019, 10:56

Vezi și

O poliţistă angajată la un serviciu secret din cadrul MAI a fost implicată într-un scandal cu un recidivist, într-un club din Alba Iulia.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce poliţista, aflată în timpul liber, se afla în club împreună cu câţiva prieteni.

Conflictul dintre poliţistă şi un tânăr din club a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum poliţista încearcă să îi ia şapca din cap tânărului, iar la un moment dat încearcă să îl lovească cu piciorul.

Pe acelaşi subiect

În scurt timp, tânărul a lovit-o cu palma peste faţă, iar alte persoane care se aflau în apropierea lor au sărit să îi despartă.

Poliţistă bătută într-un club din Alba Iulia

"În noaptea de 16/17 noiembrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu o femeie, i-ar fi adresat injurii, ar fi agresat-o și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În cursul zilei de azi, 20 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor dincadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Poliţista a depus plângere, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Totuşi, el a fost eliberat şi pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Bărbatul care a lovit-o pe poliţistă nu este la prima abatere, el fiind cercetat şi în alte dosar pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţistă de la un serviciu secret, bătaie cu un recidivist într-un club din Alba Iulia