Antena Meniu Search
x

Poliţistă din Alba Iulia, înjurată şi bătută într-un club din oraş

O poliţistă din Alba Iulia a fost înjurată, ameninţată şi bătută de un individ, într-un club din oraş, după un schimb de replici.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.11.2019, 13:12

Poliţista din Alba Iulia, bătută într-un club, era în timpul liber
Poliţista din Alba Iulia, bătută într-un club, era în timpul liber - Observator

O poliţistă din Alba Iulia a fost înjurată, ameninţată şi bătută de un individ, într-un club din oraş, după un schimb de replici.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 noiembrie 2019), într-un club din Alba Iulia, acolo unde poliţista se afla împreună cu câţiva prieteni, în timpul său liber.

La un moment dat, între poliţistă şi un individ a izbucnit un conflict, iar femeia a fost înjurată, ameninţată şi chiar bătută de bărbatul în vârstă de 31 de ani.

"În noaptea de 16/17 noiembrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu o femeie, i-ar fi adresat injurii, ar fi agresat-o și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În cursul zilei de azi, 20 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor dincadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţiile de tulburarea ordinii șiliniștii publice și lovire au alte violențe.

Evenimentul vine în contextul în care alţi doi poliţişti au fost bătuţi, într-o misiune, puşi în genunchi şi ameninţaţi cu propriile pistoale, în satul Călina din Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţistă din Alba Iulia, înjurată şi bătută într-un club din oraş