Antena Meniu Search
x

Video Muncitor mort în Salina Slănic, coborât peste 70 de metri de salvamontiștii din Prahova

Salvatorii din cadrul Salvamont Prahova au intervenit, marţi, pentru recuperarea din interiorul Salinei Slănic a trupului unui lucrător care a decedat, victima aflându-se într-o zonă cu acces dificil.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 15:53

Salina Slănic
Muncitor mort în Salina Slănic, coborât peste 70 de metri de salvamontiștii din Prahova - Facebook

"Intervenţie mai puţin obişnuită pentru Salvamont Prahova - formaţia Cheia, solicitată să intervină la Salina Slănic, pentru evacuarea unui lucrător care a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Cum nu exista altă posibilitate de evacuare, deoarece accesul în partea superioară a salinei se face pe o scară extrem de îngustă, s-a procedat la lansarea victimei cu targa UT-2000, de la o înălţime de peste 70 m", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse oficiale au precizat, pentru Agerpres, că persoana în cauză este un muncitor în vârstă de 53 de ani cunoscut cu afecţiuni cardiace. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Muncitor mort în Salina Slănic, coborât peste 70 de metri de salvamontiștii din Prahova