Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu apartamentul în care cei trei criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner și-au plănuit atacul în cel mai mic detaliu

Au apărut primele imagini din apartamentul în care cei trei asasini ai lui Adrian Kreiner şi-au plănuit minuţios atacul.

de Redactia Observator

la 23.11.2023, 20:41

Vezi și

Imediat după ce au jefuit vila milonarului din Sibiu, bărbaţii s-au întors în locuinţa din Dumbrăviţa unde locuia complicele lor. Criminaliştii au întors apartamentul cu susul în jos în căutarea de probe.

Cristian Marian Minae şi Laurenţiu Ghiţă au fost prinşi în Irlanda de Nord şi Scoţia în urmă cu 4 zile. Liderul grupării, Zuleam Costinel Cosmin, este încă în libertate, iar surse Observator spun că acesta s-ar ascunde tot în Marea Britanie. Poliţiştii l-au trecut astăzi pe lista celor mai căutaţi infractori români.

Filmul atacului pas cu pas

Reamintim că omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a murit la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă. Agresorii i-ar fi filat vila câteva zile dintr-o casă de vizavi. 

Pe acelaşi subiect

O cameră de supraveghere i-a surprins pe cei trei suspecţi fix înainte de a intra peste Adrian Kreiner. Merg pe stradă grăbiţi, cu cagule şi glugi trase pe cap. Toţi au mănuşi chirurgicale şi haine groase. Bărbatul îmbrăcat cu geacă gri flutură un pistol în mână. Se întoarce de câteva ori către cel care merge în urmă şi pare că îi dă indicaţii. Ar fi fostul boxer, Laurenţiu Ghiţă. Câteva momente mai târziu, cei trei intră în vila omului de afaceri. 

Fiica milionarului, care era în dormitor, la etajul 1, a auzit zgomote şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. Doi dintre atacatori o văd şi fug după ea. Tânăra de 23 de ani s-a întors în cameră şi a încuiat uşa. A pus mâna pe un cuţit, s-a ascuns în dressing şi a sunat la 112. Nu e clar dacă operatorul a răspuns pentru că bărbaţii au spart uşa imediat. 

Surse Observator spun că Laurenţiu Ghiţă este cel care ar fi ameninţat-o. După ce fură cele 16 ceasuri în valoare de 200 de mii de euro, indivizii fug. Sunt filmaţi de o cameră de supraveghere în timp ce aleargă pe stradă. Fac un popas în apartamentul închiriat în Sibiu de iubita lui Costinel Cosmin Zuleam şi pleacă apoi spre complicele lor, Ilie Sitariu, în Timiş. 

După ce sunt identificaţi, semnalmentele lor ajung către toate ţările cu care Poliţia Română colaborează. Cristian Marian Minae şi Laurenţiu Ghiţă fug spre Marea Britanie. Minae e reperat în Irlanda de Nord, în Belfast. Laurenţiu Ghiţă iese din România pe 13 noiembrie şi e ridicat din portul Stranraer, în Scoţia, imediat ce coboară de pe un feribot. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu apartamentul în care cei trei criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner și-au plănuit atacul în cel mai mic detaliu