Antena Meniu Search
x

Galerie foto Filmul jafului din casa omului de afaceri Adrian Kreiner, mort după ce a fost bătut cu bestialitate. A fost asfixiat de covorul în care a fost învelit

Anchetă de amploare în urma jafului ca în filme soldat cu moartea unui om, care a avut loc duminică noapte, la doar câțiva metri de casa președintelui Klaus Iohannis din Sibiu. Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost bătut cu bestialitate în propria sa vilă, a murit, marți seara la spital. Pentru a rezolva cazul și pentru a reuși să-i identifice cât mai repede pe cei trei agresori, ofiţeri de la Bucureşti, specializaţi în Investigaţii Criminale au plecat la Sibiu pentru a ajuta la anchetă.

de Monica Palade

la 08.11.2023, 18:09

Vezi și

Anchetatorii au încercat să refacă filmul jafului. Duminică noapte, trei indivizi înarmaţi, purtând cagule au intrat cu forţa în vila omului de afaceri. În noaptea fatală, Adrian Kreiner dormea la parterul vilei sale. Când hoții au pătruns în casă, bărbatul de 50 de ani s-ar fi împotrivit. A fost bătut cu bestialitate, lovit peste cap și corp de mai multe ori. După ce l-au legat, l-au acoperit cu un covor, în care se pare că omul de afaceri s-ar fi asfixiat. 

Filmul jafului din casa omului de afaceri Adrian Kreiner

Imediat după ce au scăpat de Adrian Kreiner, tâlharii au urcat la etaj, unde se aflau fiica bărbatului și iubita acestuia. Au intrat în camera tinerei, pe care au găsit-o ascunsă în dressing. Sub amenințarea pistolului, au obligat-o să îi dea obiecte de valoare. Într-o altă cameră se afla partenera sa, care se ascunsese la rândul său într-un șifonier. După ce au luat ceasurile în valoare de 200.000 de euro, hoții au plecat, iar femeile au sunat la 112 să ceară ajutor. 

Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe Adrian Kreiner în stop cardiorespirator. I-au acordat primul ajutor la fața locului și a fost transportat la spital în comă profundă, cu multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor. A fost internat pe ATI, unde a fost intubat și ventilat mecanic, însă după două zile, inima i-a cedat. 

Pe acelaşi subiect

Cercetați pentru omor calificat

Potrivit procurorilor, cei trei bărbaţi cu cagule pe feţe au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa omului de afaceri sibian, pe care l-au bătut şi care a decedat în cursul nopţii la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU). 

"Până la acest moment se estimează că ceasurile ar valora peste 200.000 de euro", a explicat procurorul Mihaela Ruginosu.

Potrivit acesteia, cei trei hoţi nu au furat bani din casa afaceristului sibian. După decesul victimei, cei trei hoţi care l-au tâlhărit şi bătut în propria casă sunt urmăriţi pentru "omor calificat în formă continuată" şi "tâlhărie calificată".

Toate ipotezele sunt luate în calcul, inclusiv aceea că atacul a fost plănuit, iar hoţii era nişte profesionişti sau că au acţionat din răzbunare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Filmul jafului din casa omului de afaceri Adrian Kreiner, mort după ce a fost bătut cu bestialitate. A fost asfixiat de covorul în care a fost învelit