Antena Meniu Search
x

Foto Profesorul universitar Alexandru Șonea, președintele Senatului Universității de Agronomie, găsit mort în birou

Prof. univ. dr. Alexandru Șonea, președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, a fost găsit mort în propriul birou.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.07.2021, 14:02

Vezi și

"În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", a transmis Poliția Capitalei.

Surse apropiate anchetei arată faptul că familia era îngrijorată, asta pentru că profesorul nu ajunsese aseară acasă. Anchetatorii încearcă acum să stabilească ora decesului. Alexandru Șonea avea 69 de ani.

- Știre în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Profesorul universitar Alexandru Șonea, președintele Senatului Universității de Agronomie, găsit mort în birou