Antena Meniu Search
x

Video "Pur şi simplu a luat copacul în braţe!" Șoferița unui Tiguan a făcut dezastru pe o șosea din Mureș. I s-ar fi făcut rău la volan

O şoferiţă din Târgu Mureş s-a izbit atât de violent cu maşina într-un copac încât a reuşit chiar să-l scoată din rădăcini. Apoi maşina s-a rostogolit pe şosea. Femeia a reuşit să scape doar cu răni uşoare. Oamenii din zonă spun că acolo se întâmplă mereu accidente, şoseaua respectivă fiind folosită mai ales de cei care vor să evite aglomeraţia de pe străzile principale ale oraşului.

de Sorin Tanţoş

la 24.05.2023, 08:03

Vezi și

Femeia în vârstă de 34 de ani se grăbea să ajungă acasă, aşa că a ales o variantă ocolitoare, în speranţa că va evita aglomeraţia. Doar că la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului. Una din ipoteze ar fi că i s-a făcut rău, variantă susţinută inclusiv de rudele şoferiţei. 

Socrul șoferiței: Nu era trafic aici, nu era, nu avea cum să se întâmple asemenea chestie dacă nu i se făcea rău. Probabil că ea s-a pierdut, a intrat în copac şi s-a întors. 

Pe de altă parte, localnicii susţin că drumul este periculos.  

Reporter: Era o doamnă răsturnată?

Pe acelaşi subiect

Localnic: Da, o doamnă răsturnată, în stare ok, pur şi simplu a luat copacul în braţe. Nu ştiu de ce. Eu cred că a lovit bordura acolo, pe margine şi nu a mai putut redresa, i-a luat volanul  din mână. 

Arborele a fost scos din rădăcini

Impactul cu arborele a fost atât de violent încât l-a scos din rădăcini. Autorităţile spun că, cel mai probabil, avea şi viteză mare. 

Plutonier adjutant Megheșan Gheorghe Valentin, ISU Mureș: La ajungerea forțelor la fața locului, s-a constatat că era vorba despre un autoturism care era răsturnat pe plafon. Din accident a rezultat o victimă de cod galben.  

Echipajele de intervenţie au reuşit să elibereze drumul, iar autoturismul a fost ridicat cu ajutorul unei platforme. Femeia a fost scoasă de pompieri din maşină şi a fost dusă la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Pur şi simplu a luat copacul în braţe!" Șoferița unui Tiguan a făcut dezastru pe o șosea din Mureș. I s-ar fi făcut rău la volan