Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic când un bărbat este lovit mortal de un TIR, în Constanța. Se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis

Moment dramatic surprins în imagini de o cameră de supraveghere din comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu. Un bărbat de 48 de ani se angajează în traversarea străzii printr-un loc nepermis și este lovit în plin de un TIR care circula regulamentar. Accidentul a avut loc, marți, în jurul orei 7.30.

de Monica Palade

la 23.05.2023, 16:44

Vezi și

Impactul a fost atât de violent încât omul a fost aruncat câțiva zeci de metri. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el decât să constate decesul. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ce spun polițiștii

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 222, în comuna Mihail Kogălniceanu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 39 de ani, ar fi condus un autotren, pe D.J. 222, și ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Momentul dramatic când un bărbat este lovit mortal de un TIR, în Constanța. Se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis