Antena Meniu Search
x

Video Reîncep căutările băiatului de 15 ani dispărut în Dunăre. Salvatorii se tem de ce e mai rău

Pompierii şi scafandrii vor relua în această dimineaţă căutările în cazul unui adolescent care a dispărut, ieri, în Dunăre.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 09:25

Vezi și

Băiatul din localitatea tulceană Nufăru a ieşit ieri, la scăldat. Nu a făcut însă faţă curenţilor şi a fost luat de apă. După ce cazul a fost anunţat la 112, în căutarea lui au pornit atât pompierii şi scafandrii din Tulcea, cât şi un echipaj special din Constanţa. Operaţiunile au durat mai multe ore, însă au fost sistate în jurul orei 21.30, când deja se lăsase întunericul.

"Cu puțin timp în urmă au început căutările unei persoane (minor) posibil înecată în apele fluviului Dunărea pe raza localității Ciupercenii Noi. La fața locului au fost trimise echipaj de cautare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice din cadrul Detașamentului de Pompieri Calafat, elicopter SMURD pentru survolarea zonei, în vederea identificării persoanei dispărute și un echipaj SAJ. Au fost solicitați în sprijin și echipajul de scafandrii din cadrul ISU OT, care asigură intervenția de specialitate în zona de competență a ISU DJ, în baza planurilor de cooperare în vigoare", anunțau, ieri, cei de la ISU.

Băiat de 15 ani dispărut în Dunăre, după ce a intrat să se scalde

Autoritățile au fost sesizate prin apel la 112, în jurul orei 15.05, după ce copilul nu s-a mai întors la mal. Inițial, la fața locului s-au deplasat 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță Smurd, dar și SVSU Nufăru, precum și o ambulanță de la SAJ Tulcea. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care a dispărut băiatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reîncep căutările băiatului de 15 ani dispărut în Dunăre. Salvatorii se tem de ce e mai rău