Antena Meniu Search
x

Un tânăr român din Anglia se întoarce în România pe jos. Mesajul emoţionant transmis de Ioan Alexandru

Un tânăr român din Anglia se întoarce în România pe jos. Mesajul emoţionant transmis de Ioan Alexandru a devenit viral în comunităţile românilor, pe Facebook.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 08:26

Ioan Alexandru Bălan va pleca de la Londra
Un tânăr român din Anglia se întoarce în România pe jos. Mesajul emoţionant transmis de Ioan Alexandru - Facebook

Un tânăr român din Anglia se întoarce în România pe jos. Mesajul emoţionant transmis de Ioan Alexandru a devenit viral în comunităţile românilor, pe Facebook.

Acesta spune că face călătoria pentru România, "o țară care merită mai mult decât să o abandonăm".

Ioan Alexandru Bălan mai spune că va parcurge distanța dintre Marea Britanie și România în 35 de zile, va străbate 10 țări și va ajunge în fața Palatului Parlamentului.

El îi invită și pe alți români din străinătate să i se alăture în demersul său de "întoarcere din exil".

Pe acelaşi subiect

"Prin drumul meu de întoarcere din exil îmi doresc sa eu cu mine speranța fiecărui român care își iubește țara! Această călătorie este liberă pentru orice doritor, pentru oricine dorește să dea cinste țării noastre, vreau sa știți ca acest proiect nu mă vizează doar pe mine ci pe fiecare român din toate direcțiile pământului. România ne cheamă!", a scris Ioan Alexandru Bălan pe pagina sa de Facebook, fiind citat de Ziarul Românesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți dintre cei care au citit textul lui Bălan în care își anunță intenția de a pleca pe jos în România i-au scris mesaje de încurajare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un tânăr român din Anglia se întoarce în România pe jos. Mesajul emoţionant transmis de Ioan Alexandru