Antena Meniu Search
x

Român de 26 de ani, dispărut fără urmă în Italia. Traian este căutat de mai bine de două luni: "Ajutaţi-mă să-mi găsesc fratele, vă implor!"

Traian Doru Duţă, un tânăr român în vârstă de 26 de ani, plecat la muncă în Italia, a dispărut la începutul lunii septembrie din Torino. De atunci, românul nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Traian Doru Duţă, un tânăr român în vârstă de 26 de ani, plecat la muncă în Italia, a dispărut la începutul lunii septembrie din Torino. De atunci, românul nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Membrii familiei s-au adresat programului ”Chi l’ha visto?” (Cine l-a văzut?) pentru a cere ajutorul în a-i da de urmă lui Traian.

Tânărul locuia cu verișoara lui Maria și prietenul acesteia. 

La sfârşitul lunii septembrie, când cei doi plecaserăă în afara Italiei, Traian Doru Duţă a dispărut fără urmă. De atunci, tânărul nu a mai dat niciun semn de viaţă, telefonul lui mobil fiind închis.

Pe acelaşi subiect

Potrivit semnalmentelor, Traian are circa 1,70 înălţime şi părul negru. 

Pe antebraţul drept, tânărul are un tatuaj.

Traian Doru Duță are pe antebrațul drept un tatuaj al unei ramuri cu o floare, o pasăre și un text în limba engleză

Presa din Peninsulă scrie că există posibilitatea ca Traian să fi plecat în Spania sau în Marea Britanie, unde avea prieteni.

În ultimul timp, spune familia, tânărul se schimbase. Își lăsase barbă și pierduse câțiva dinți.

Larisa, sora lui Traian, a transmis un mesaj pe Facebook, în încercarea de a-şi găsi fratele. 

"Duta Doru Traian este fratele meu. Va rog, orcine, orice persoană imi poate da informatii despre el, daca a fost văzut în orașele Torino, Milano va implor anuntati politia sau pe mine!

Are 26 ani, circa 1,78m, este foarte foarte slab si are barba foarte lungă! Va rog din suflet toți din lista dați share va rog va rog va rog din suflet! Ajuta-mă sa imi gasesc fratele va implor!!!", a scris sora lui Traian pe reţeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Român de 26 de ani, dispărut fără urmă în Italia. Traian este căutat de mai bine de două luni: "Ajutaţi-mă să-mi găsesc fratele, vă implor!"