Antena Meniu Search
x

Video Românii au profitat de vremea bună şi a fugit la munte. Hotelierii pregătesc oferte speciale de Valentine's Day

A fost un nou forfotă mare pe pârtiile de la munte, unde turiştii s-au înghesuit ca la ofertă! La Sinaia, instalaţiile de cablu au funcţionat la capacitate maximă de la primele ore ale dimineţii şi până la lăsarea serii. Cei pe care schiurile îi pun în dificultate, au optat pentru săniuţe sau pentru călătorii cu sania trasă de cai.

de Cristi Georgescu

la 07.02.2022, 08:40

Vezi și

Zeci de turişti au ajuns în acest weekend în cătunul Valea lui Pavel, din judeţul Harghita. Cu sania trasă de cai, pe lângă brazii acoperiţi de zăpadă, turiştii s-au putut bucura de peisaje desprinse din basme. Cursa nu s-a putut încheia altfel decât cu o masă tradiţională. Carne şi slănină înfipte-n băţ, gătite la foc de tabără şi pâine de casă.

Costul unei astfel de călătorii este de 130 de lei de persoană şi durează aproximativ patru ore

Costul unei astfel de călătorii este de 130 de lei de persoană şi durează aproximativ patru ore. Vremea bună de la munte a atras ca un magnet sute de turişti şi pe pârtiile din Sinaia. Distracția a fost la înălțime, chiar și pentru cei care nu s-au descurcat atât de bine pe schiuri.

Vremea bună a ţinut cu turiştii care au ales să petreacă duminică la munte. Instalaţiile pe cablu au funcţionat încă de la primele ore ale dimineţii la capacitate maximă. Turiştii care nu au ales schiurile sau placa, s-au dat cu sania pe derdeluş. Cum zăpadă încă e din belşug, iar Ziua Îndrăgostiţilor bate la uşă, hotelierii au pregătit oferte speciale pentru weekendul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Românii au profitat de vremea bună şi a fugit la munte. Hotelierii pregătesc oferte speciale de Valentine's Day