Antena Meniu Search
x

Scandal monstru la o grădiniţă din Galaţi: Un tătic a înjurat o educatoare şi a stricat uşa, de nervi că nu a fost lăsat să-şi ia fiul acasă mai repede

Un bărbat de 37 de ani a provocat un adevărat scandal la grădiniţa din Galaţi pe care o frecventează fiul său. Nervos că nu şi-a putut lua băiatul acasă cu câteva ore înainte de încheierea programului, acesta a înjurat o educatoare şi a deteriorat o încuietoare de la uşa de acces în interiorul clădirii. Acesta a fost pus sub control judiciar şi s-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 18:19

Scandal monstru la o grădiniţă din Galaţi: Un tătic a înjurat o educatoare şi a rupt uşa instituţiei, de nervi că nu a fost lăsat să-şi ia fiul acasă mai devreme
Scandal monstru la o grădiniţă din Galaţi: Un tătic a înjurat o educatoare şi a rupt uşa instituţiei, de nervi că nu a fost lăsat să-şi ia fiul acasă mai devreme - Shutterstock/poză ilustrativă

Potrivit IPJ Galaţi, autorităţile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că în interiorul unei grădiniţe cu program prelungit, situată în municipiul Galaţi, pe strada Universităţii, un bărbat ar provoca scandal.

Poliţiştii care s-au deplasat la adresa indicată au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din municipiul Galaţi, tatăl unui copil înscris la grădiniţa respectivă, a provocat scandal pe motiv că doreşte să îşi ia fiul mai devreme. În timpul scandalului, bărbatul i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei educatoare şi a deteriorat o încuietoare de la uşa de acces în interiorul clădirii, fiind rupt zăvorul, transmite Agerpres.

Bărbatul s-a ales şi cu o amendă

La sosirea echipajului de poliţie, bărbatul nu se mai afla la faţa locului, iar la scurt timp după identificare şi depistare, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 1.000 de lei pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

Totodată a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind preluate de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind dispusă măsura controlului judiciar faţă de acesta pentru o perioadă de 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scandal monstru la o grădiniţă din Galaţi: Un tătic a înjurat o educatoare şi a stricat uşa, de nervi că nu a fost lăsat să-şi ia fiul acasă mai repede