Antena Meniu Search
x

Video Secția UPU a Spitalului Județean Timișoara, modernizată cu 8 milioane de lei. Subsolul, însă, e plin de dejecții

După ample lucrări de extindere, modernizare şi dotare cu echipamente performante s-a inaugurat astăzi noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean din Timişoara. O lucrare de peste opt milioane de lei, ce ar trebui să crească şi calitatea serviciilor medicale. Infrastructura veche însă, creează în continuare probleme. O parte din subsolul unităţii sanitare e plin de dejecții. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.01.2023, 14:47

Vezi și

Reprezentanţii spitalului spun că în imagini se văd noroaiele dintr-un canal tehnic. Aceștia infirmă că ar fi dejecţii, deşi în îmagini se observă resturi de şerveţele umede şi hîrtie igienică. 

O echipă a DSP a fost ieri în control, însă nu s-au recoltat probe de acolo. Inspectorii de la Sănătate Publică au transmis că în subsol se acumulează constant apă, inclusiv în perioadele de precipitaţii abundente. 

Întrebat dacă infiltraţiile din zona afectată ajung inclusiv în zonele frecventate de medici și de pacienți, cei de la Serviciul Tehnic au declarat că nu se pune problema. Imaginile sunt în antiteză totală cu investiția de 8 milioane de lei, care ar trebui să crească calitatea serviciilor medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
dsp
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Secția UPU a Spitalului Județean Timișoara, modernizată cu 8 milioane de lei. Subsolul, însă, e plin de dejecții