Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sfârşit tragic pentru o fată din Gorj, la doar 22 de ani. Ivana Maria a fost găsită moartă, seara trecută, în baie

Ivana Maria, o tânără în vârstă de 22 de ani din Baia de Fier, judeţul Gorj, a fost găsită fără suflare în baia locuinţei, seara trecută. Nu se cunosc detalii până în acest moment despre cauza decesului, însă una dintre ipoteze ar fi că s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 13:05

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

"În seara zilei de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați de o femeie, din localitatea Baia de Fier, județul Gorj, cu privire la faptul că fiica ei se află întinsă pe jos, în baie. În urma sesizării, polițiștii, împreună cu un echipaj de ambulanță s-au deplasat la fața locului, aceștia stabilind decesul tinerei.

Cadavrul fetei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Familia, prietenii şi toţi cei care au aflat de moartea fetei sunt în stare de şoc. "Sufleţel minunat, nu meritai aşa ceva. Cuvintele sunt de prisos. Vei fi un înger care ne veghează pe toţi" - este unul dintre mesajele care au început să curgă pe reţelele de socializare.

Ivana Maria era studentă la Facultatea de Drept şi făcea voluntariat la clubul montan White Wolf. Tânăra era pasionată de sport, paraşutism, căţărări şi scuba diving şi lucra la întreţinerea traseelor de via-ferrata din zonă.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sfârşit tragic pentru o fată din Gorj, la doar 22 de ani. Ivana Maria a fost găsită moartă, seara trecută, în baie