Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit înfiorător pentru o bătrână spulberată de TIR, pe un drum din Galaţi. Femeia de 89 de ani a murit pe loc

Accident mortal seara trecută pe DN 25, în localitatea Bucești, din județul Galați. O femeie de 89 de ani care traversa strada neregulamentar și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un camion. Bărbatul de 46 de ani care se afla la volan n-a mai putut să o ocolească, iar impactul a fost fatal.  

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 08:17

Vezi și

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Femeia călcată de camion în Galaţi a murit pe loc

Medicii sosiți la fata locului nu au mai putut decât să constate decesul femeii. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers până la terminarea măsurătorilor. 

"În data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 18:00, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 25, în interiorul localității Bucești, comuna Ivești, județul Galați. Din primele cercetări, aceștia au stabilit că un autocamion de mare tonaj, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Galați, cu direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, la km 23+500 al drumului menționat, ar fi accidentat mortal o persoană care ar fi traversat șoseaua prin loc nepermis. Victima a fost identificată ca fiind o femeie în vârstă de 89 de ani, din sat Bucești, comuna Ivești, județul Galați", a transmis IPJ Galaţi.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Sfârşit înfiorător pentru o bătrână spulberată de TIR, pe un drum din Galaţi. Femeia de 89 de ani a murit pe loc