Antena Meniu Search
x

Video Sicriul lui Costel Corduneanu, depus sub un cort imens, în curtea unui restaurant de lux. Iaşiul e împânzit de poliţişti, de teama unei răfuieli între clanuri

Priveghi cu fast şi controverse pentru Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi din ţară. Supranumitul "Stăpânul Moldovei" nu va fi înmormântat cu onoruri militare, după ce s-a vehiculat că funcţia de subofiţer MAI de pe vremea când era sportiv i-ar putea aduce acest omagiu. În schimb, Iaşiul este la acest moment cel mai păzit oraş din România. Poliţia şi Jandarmeria se tem de o posibilă răfuială între clanuri. 

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 17:29

Vezi și

Costel Corduneanu a fost adus acasă, la Iaşi, în ropote de aplauze. Fraţii temutului interlop l-au purtat în braţe pe un covor roşu pe cel supranumit "Stăpânul Moldovei". Rând pe rând, zeci de coroane de flori au împodobit catafalcul sicriului său, depus într-un cort imens în curtea unui restaurant de lux. Medaliile obţinute ca luptător au fost atârnate de fotografia lui Costel Corduneanu. 

Iaşiul este plin de poliţişti şi jandarmi

De când a început priveghiul lui Corduneanu, Iaşiul a devenit cel mai păzit oraş. Zvonurile, potrivit cărora familia a cerut ca liderul clanului să fie înmormântat cu onoruri militare, au fost dezminţite de Inspectoratul de Poliţie. Măsurile de securitate rămân impresionante, tocmai pentru a evita o posibilă răfuială între clanuri. 

Înainte să intre în lumea interlopă, Costel Corduneanu a făcut lupte libere de performanţă în cadrul cluburilor Steaua Bucureşti şi Dinamo Braşov. A murit pe un pat de spital din Târgu Mureş, după o operaţie la inimă. Corduneanu va fi înmormântat vineri la Cimitirul Eternitatea din Iaşi. 

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la o "înmormântare cu onoruri militare", informaţiile vehiculate nu sunt reale. După consultarea cu structurile MAI și MAPN, a reieșit faptul că nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Sicriul lui Costel Corduneanu, depus sub un cort imens, în curtea unui restaurant de lux. Iaşiul e împânzit de poliţişti, de teama unei răfuieli între clanuri