Antena Meniu Search
x

Video CFR suplimentează trenurile către destinaţiile de vacanţă. Cât costă un bilet pe ruta Bucureşti - Constanţa

Veşti bune pentru cei care vor să călătorească în această minivacanţă la mare. CFR Călători a anunţat că numărul garniturilor va fi suplimentat pe mai multe rute din ţară. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 30.04.2024, 08:10

Vezi și

Cine vrea să călătorească în această minivacanţă o poate face folosind trenul şi avem o veste bună, începând de astăzi, CFR Călători va suplimenta trenurile către destinaţiile de vacanţă, către mare. Vor fi mai multe trenuri, dar şi mai multe garnituri şi vor fi legături directe spre Constanţa, dar şi pe alte staţiuni de pe litoral, cum ar fi Mangalia. 

Este vorba despre trenuri directe spre Constanţa din oraşe precum Sighetul Marmaţiei, Iaşi, Suceava, Oradea sau Satu Mare. De asemenea, şi călătorii din alte regiuni vor avea conexiuni rapide din Capitală.

Trenuri către mare, la un interval de o oră 

Din Bucureşti vor circula trenuri către mare la un interval de o oră sau cel mult două ore. Ne uităm puţin şi la preţuri. Dacă vom călători pe data de 1 Mai, de la Bucureşti şi până la Constanţa, plătim 78 de lei pentru un bilet. Un bilet care este mai scump pentru că anul trecut, acelaşi bilet de tren pe ruta Bucureşti-Constanţa costa 54 de lei.

Dacă aveţi de gând să călătoriţi cu trenul ar fi bine să vă  grăbiţi să cumpăraţi bilete pentru că este foarte posibil ca pe anumite trenuri să nu mai găsiţi bilete disponibile. De asemenea, aşteptaţi-vă ca în perioada următoare să existe mai multe controale în gări, dar şi în trenuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » CFR suplimentează trenurile către destinaţiile de vacanţă. Cât costă un bilet pe ruta Bucureşti - Constanţa