Antena Meniu Search
x

Video Șofer surprins cu viteza de decolare a unui Boeing 737, pe Autostrada A1. Ce amendă a primit

Un șofer a fost surprins sâmbătă de aparatul radar circulând pe Autostrada A1 Deva-Nădlac cu o viteză mai mult decât dublă față de cea legală. Polițiștii i-au reținut permisul pentru 4 luni și l-au amendat.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 08:46

Vezi și

Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranta rutieră acționând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nădlac.

În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad - Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h. Viteza este mai mare cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h).

Șofereul, un arădean de 25 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

Polițiștii le recomandă șoferilor să respecte limita legal admisă de viteza, să păstreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă și să manifeste atenție sporită în conducere pentru a ajunge în siguranță la destinație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șofer surprins cu viteza de decolare a unui Boeing 737, pe Autostrada A1. Ce amendă a primit