Antena Meniu Search
x

Video Şoferul de BMW, care a gonit nebuneşte pe străzile din Bucureşti, nu are permis de conducere. Recidivistul a fost reţinut

Urmărire ca-n filme pe străzile din Bucureşti, după ce un bărbat a dat dovadă de tupeu şi inconştienţă fără margini! S-a urcat la volan, deşi nu avea permis, iar când a fost oprit de poliţişti a pornit într-o cursă nebună! Nici focurile de armă trase de oamenii legii, nici faptul că a fost la un pas de a provoca un accident, nu l-au oprit.

de Andra Dolana

la 22.08.2021, 19:33

Vezi și

Ora două noaptea. Zgomotul sirenelor şi al focurilor de armă i-au trezit pe bucureşteni din somn şi i-au scos la geam. Ce au văzut i-a şocat: şoferul unui BMW gonea nebuneşte pe şosea şi, după el, mai multe maşini de poliţie. Gloanţele nu l-au speriat şi n-a pus frână nici când a acroşat un taxi. Totul a pornit, după ce un agent de la rutieră i-a făcut semn şoferului să oprescă la un control de rutină. Bărbatul a accelerat. 

Șase mașini de politie au pornit pe urmele şoferului fugar, iar în timpul urmăririi, agenţii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri. Cursa nebuna a continuat până în apropiere de ieșirea din București. Acolo, polițiștii au reușit sa oprească mașina și sa îl imobilizeze pe individ. Bărbatul nu a vrut să sufle în etilotest. După ce l-au imobilizat şi l-au dus la secţie, oamenii legii au aflat de ce fugea.

Diana Sarca, Poliţia Capitalei: Nu posedă permis de conducere. 

Ba mai e şi recidivist. Bărbatul de 34 de ani a fost prins şi în Spania la volan, fără carnet. BMW-ul cu care individul a făcut spectacol prin Capitală e acum găurit de gloanţe. Iar tânărul a fost reţinut.

Pe acelaşi subiect

Inconştienţa la volan face victime pe şoselele din România

Inconştienţa la volan a însângerat şi în acest weekend şoselele din toată ţara. Şapte oameni au murit, printre care şi doi motociclişti, şi peste 20 au fost răniţi. 

Doi oameni au murit după ce maşina le-a fost lovită de tren. Martorii spun că şoferul ar fi forţat bariera. După impact, şi maşina, şi locomotiva au luat foc. 100 de pasageri ai trenului au fost evacuaţi de urgenţă. 

Inconştienţa la volan a făcut o victimă şi pe DN2. Un tânăr de 23 de ani s-a urcat băut la volan şi a lovit un pieton, care traversa strada. Şoferul a fugit de la locul faptei. Bărbatul lovit a murit. 

O familie din Teleorman a trecut printr-un adevărat coşmar! După o şicană în trafic, un şofer le-a blocat maşina şi i-a luat la pumni. N-a ţinut cont că de faţă sunt şi cei doi copii ai cuplului, care privesc scenele înspăimântaţi. 

La un pas de tragedie au fost şi doi tineri care urcau pe Transfăgărăşan. Erau în coloană, când unul dintre ei a vrut să depăşească. Cearta a escaladat şi unul dintre şoferi l-a luat pe celălalt pe capotă şi a fugit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şoferul de BMW, care a gonit nebuneşte pe străzile din Bucureşti, nu are permis de conducere. Recidivistul a fost reţinut