Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini cu locomotiva unui tren în flăcări, după ce a lovit o maşină în Harghita. Două persoane au murit carbonizate - VIDEO

Un accident grav a avut loc duminică, la prânz, în Miercurea Ciuc. Un tren a lovit în plin o mașină care a luat foc, iar incendiul s-a extins şi la locomotivă. Două persoane aflate în autoturism au murit carbonizate.

de Cornel Preda

la 22.08.2021 , 18:19

Un tren a lovit un autoturism, duminică, la o trecere la nivel cu calea ferată de la periferia municipiului Miercurea Ciuc, iar în urma impactului maşina a luat foc, incendiul extinzându-se la una dintre locomotivele trenului.

Două persoane aflate în autoturism au murit, fiind carbonizate, iar cei aproximativ 100 de călători din tren au fost evacuaţi, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia feroviară pe Magistrala 400 a fost blocată.

Trenul IR 1541, care circula pe ruta Miercurea Ciuc - Brașov, a lovit în plin o mașină aflată la tecerea la nivel cu calea ferată. Aceasta a fost împinsă pe o distanță de circa 500 de metri. În urma impactului, mașina și partea din față a locomotivei au luat foc.

Vezi și

Trenul avea 100 de pasageri

Pe acelaşi subiect

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe magistrala 400, la ieşire din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicator rutier STOP, un tren care circulă pe relaţia Iaşi-Braşov a acroşat un autoturism.

În urma coliziunii, autoturismul a luat foc, incendiul extinzându-se la o locomotivă a trenului. Două persoane din autoturism au decedat, fiind carbonizate.

Traficul feroviar a fost oprit pentru intervenţia echipajelor specializate. Cei aproximativ 100 călători din tren au fost evacuaţi, nefiind răniţi. Incendiul a fost lichidat, iar în acest moment se faxe cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

Cornel Preda Like

Cornel și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism încă din anii gimnaziali, când se trezea la 5 dimineața și mergea la chioșcul de ziare pentru a face „revista presei”. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Imagini cu locomotiva unui tren în flăcări, după ce a lovit o maşină în Harghita. Două persoane au murit carbonizate - VIDEO