Antena Meniu Search
x

Video "Stați în cort, afară e ursul". Panică la festivalul Massif din Poiana Brașov după ce participanții au primit Ro-Alert. Reacția lui Puya

Prima seară de distracție la Festivalul Massif din Poiana Brașov s-a soldat cu momente de panică, după ce un urs și-a făcut apariția în apropiere de locul în care se ținea festivalul. Participanții au primit mesaje Ro-Alert. Pe scenă se afla în acel moment Puya, care a avut și un mesaj pentru fani.

de Redactia Observator

la 15.03.2024, 12:28

Vezi și

Posibil trezit din hibernare din cauza zgomotelor neobișnuite, un urs și-a făcut apariția în Poiana Brașov, în zona în care se desfășoare festivalul Massif.

Puya, artist: Pe drum încoace am primit anunț că e un urs în stațiune, nu știu dacă ați primit și voi. Și în anunț scria să nu ieșim din casă. Deci, că vă place, că nu vă place, trebuie să stați în cort, că afară e ursu'. Aveți grijă.

Participanții au primit mesaje Ro-Alert, fapt care a stârnit panică pentru câteva momente, însă asta nu a stricat distracția. Având în vedere că zona în care are loc evenimentul este împânzită de jandarmi și polițiști, este puțin probabil ca vreun iubitor de muzică să intre în contact cu animalul sălbatic.

Prima zi de Massif, amenzi de peste 140.000 de lei date de forțele MAI. 

Pe acelaşi subiect

Jandarmii, poliţiştii și pompierii brașoveni au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale (46 amenzi în valoare totală de 140.625 lei și 1 avertisment), în prima zi a festivalului Massif din Poiana Brașov.

42 sancțiuni în valoare de 82.125 lei au fost aplicate pentru nerespectarea legislației, 4 șoferi fiind depistați conducând autovehicule, sub influența alcoolului. Alte 5 sancțiuni au fost date pentru nerespectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor, respectiv un avertisment și 4 amenzi în valoare de 58.500 lei.

O persoană a fost oprită din a participa la festival, fiind identificată având asupra sa substanțe

interzise la deținere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Stați în cort, afară e ursul". Panică la festivalul Massif din Poiana Brașov după ce participanții au primit Ro-Alert. Reacția lui Puya