Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ștefan, un tânăr jandarm din Satu Mare, a murit la doar 35 de ani. A lăsat în urmă doi copilași: "Odihnă veșnică, Ciupi"

Tragedie într-o familie din Satu Mare, după ce un tânăr jandarm, tatăl a doi copii, a murit la doar 35 de ani. Ștefan Ciupac s-a internat în spitalul județean la începutul lunii septembrie și s-a stins după două săptămâni de agonie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.09.2021, 14:28

Subofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, Ștefan Ciupac a ajuns la spitalul județean Satu Mare în 6 septembrie. Era infectat cu coronavirus.

Potrivit unor surse, militarul nu era vaccinat împotriva Covid și avea comorbidități. În 18 septembrie, din cauza complicațiilor, tânărul de 35 de ani a ajuns pe secția de Terapie Intensivă.

Facebook

Din păcate, două zile mai tâziu, pe 20 septembrie, jandarmul a fost declarat decedat.  

Pe acelaşi subiect

Facebook

Ștefan Ciupac era tatăl a doi copii mici

În urma lui, Ștefan Ciupac, Ciupi cum îi spuneau prietenii, a lăsat o soție îndurerată și doi copii mici, care vor crește fără tatăl lor. 

Facebook

Rude, prieteni și colegi au trimis și continuă să trimite zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presasm.ro, Ștefan va fi condus pe ultimul drum joi, de la ora 13.00.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ștefan, un tânăr jandarm din Satu Mare, a murit la doar 35 de ani. A lăsat în urmă doi copilași: "Odihnă veșnică, Ciupi"