Antena Meniu Search
x

Tânăr de 16 ani, cercetat de poliţiştii din Mureş după ce a introdus în ţară droguri de mare risc

Un tânăr de 16 ani din Târgu Mureş a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară a unor droguri de mare risc, informează Poliţia Română, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 13:42

Tânăr de 16 ani, cercetat de poliţiştii din Mureş după ce a introdus în ţară droguri de mare risc
Tânăr de 16 ani, cercetat de poliţiştii din Mureş după ce a introdus în ţară droguri de mare risc - Inquam Photos

"La data de 16 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc. Astfel, la data de 19 august 2022, poliţiştii BCCO Târgu Mureş - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- ST Târgu Mureş, au realizat o acţiune, în urma căreia a fost depistat un tânăr, de 16 ani, din Târgu Mureş, care avea asupra lui un colet, ce conţinea 83,7 grame MDMA (amfetamine - n.red.). De asemenea, au fost descoperite 28 de comprimate susceptibile a fi ecstasy", informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat transmis sâmbătă.

Faţă de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Evenimente » Tânăr de 16 ani, cercetat de poliţiştii din Mureş după ce a introdus în ţară droguri de mare risc