Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr din Alba, dat dispărut de familie. Cosmin, în vârstă de 26 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Un bărbat din Alba a fost dat în urmărire după ce fratele său a anunţat Poliţia că în dimineaţa zilei de miercuri a dispărut de acasă, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 15:28

Bărbat din Alba, dat dispărut de familie. Cosmin, în vârstă de 26 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors
Bărbat din Alba, dat dispărut de familie. Cosmin, în vârstă de 26 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors - IPJ Alba

"La data de 21 februarie 2024, în jurul orei 11.00, Postul de Poliţie Ciuruleasa a fost sesizat de către un bărbat din Morăreşti, comuna Ciuruleasa, cu privire la faptul că fratele său a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, în dimineaţa aceleiaşi zile, Simina Cosmin, în vârstă de 26 de ani, a dispărut de la domiciliu fără a se cunoaşte unde se află", se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar poliţiştii au demarat activităţi de căutare, dar acesta nu a fost găsit.

La momentul dispariţiei, bărbatul purta geacă neagră cu glugă şi pantaloni albaştri, de blugi. El are 170 cm înălţime, circa 65 de kilograme, ochi albaştri şi păr şaten.

Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr din Alba, dat dispărut de familie. Cosmin, în vârstă de 26 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors