Antena Meniu Search
x

Video Tânăr jandarm, înjunghiat de bărbatul pe care tocmai îl salvase. Agresorul voia să se arunce de la etaj

Un jandarm a fost înjunghiat în picior, în această după-amiază, într-un apartament din Brăila, în timp ce încerca să imobilizeze un individ care amenința că se aruncă de la etaj. Omul avea accese de furie, aruncând cu ghivece de flori și alte obiecte de la înălțime. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.05.2021, 14:44

Vezi și

"Pe la 5.30 s-au auzit nişte bubuituri, am ieşit să văd despre ce este vorba. Pe scara mea erau aruncate vrea 6 - 7 ghivece cu flori mari, cu pământ cu tot, a spart copertina. El a fost un băiat liniştit, bun, dar, probabil dintr-o depresie...Altercaţia cu jandarmul a fost sus, acolo. A lăsat-o pe mama lui jos şi nu i-a mai dat drumul. Jandarmul şchiopăta când a coborât, iar câţiva colegi de-ai lui plângeau, probabil impresionaţi", a declarat pentru Observator o vecină.

Alarma la 112 a fost dată de locatarii speriaţi.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit pompierii şi o echipă formată din jandarmi și polițiști, care au pătruns în apartament, în încercarea de a-l calma pe bărbatul recalcitrant. În timpul acţiunii, însă, un subofițer din cadrul echipajului de jandarmi a fost înjunghiat superficial în coapsa stângă.

"Bărbatul striga că se aruncă de la fereastră. Potrivit vecinilor, acesta se manifesta violent, aruncând de la înălțime cu ghivece de flori și alte obiecte.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, nu a fost nimeni lovit, fiind deteriorată doar o copertină de la parterul blocului. Incidentul a început, potrivit vecinilor, dis de dimineață, în jurul orei 5.30, oamenii legii reușind să îl imobilizeze pe cel în cauză abia în jurul orei 13.00. Nu se știu motivele care l-au determinat pe acesta să amenințe că se sinucide", a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost preluat de polițiști și internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila.

Jandarmul se află în afara oricărui pericol

Jandarmul înjunghiat în picior are 41 de ani.

El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale.

„În prezent, viața nu-i este pusă în pericol”, a declarat Delia Râșnoveanu, managerul spitalului.

Se pare că, în timpul acţiunii, forţele de ordine ar fi folosit spray lacrimogen. Acesta ar fost, de fapt, motivul care i-ar fi făcut pe militari să "plângă", în timp ce ieşeau din bloc, potrivit martorilor. 

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Radu Spoeală -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr jandarm, înjunghiat de bărbatul pe care tocmai îl salvase. Agresorul voia să se arunce de la etaj