Antena Meniu Search
x

Tânăr şofer, "îndrăgostit" de viteză. Gonea cu 134 km/h prin localitate. Urmările cursei nebune

I-a plăcut viteza, dar poliţiştii l-au prins şi l-au sancţionat. Un tânăr de 24 de ani gonea fără griji pe şosea, cu 134 km/h. "Cursa" lui nebună a avut însă şi urmări: într-o localitate din județul Bacău, maşina a fost înregistrată de aparatul radar.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 17:11

Mașină înregistrată de radar cu 134 km/h în localitate
Mașină înregistrată de radar cu 134 km/h în localitate - IPJ Bacău

Sâmbătă, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în localitatea Traian, un șofer de 24 de ani, din comuna Stănișești, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Vaslui - Bacău, cu viteza de 134 km/h.

Cum a fost sancţionat şoferul vitezoman

Tânărul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. Șoferul a primit dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. "Polițiștii rutieri sunt prezenți zilnic pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere. Dorim să subliniem faptul că, pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere negative, este necesară și o conduită preventivă din partea participanților la traficul rutier", atrag atenţia poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr şofer, "îndrăgostit" de viteză. Gonea cu 134 km/h prin localitate. Urmările cursei nebune