Antena Meniu Search
x

Tată cu chip de monstru. Un bărbat din Neamţ şi-a violat fetiţa, ani la rând. Primul abuz a avut loc când copila avea 5 ani

Situaţie halucinantă în Neamţ. Un bărbat este acuzat de pedofilie şi a fost arestat preventiv, după ce s-ar fi descoperit că şi-a violat în mod repetat fiica. Ororile s-ar fi petrecut încă de când fata avea doar 5 ani.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 13:21

Fetiţă din Neamţ, violată ani la rând de propriul tată
Fetiţă din Neamţ, violată ani la rând de propriul tată - Shutterstock - foto ilustrativ

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care locuieşte îintr-o comună de lângă municipiul Piatra-Neamț, a fost arestat preventiv luni, 30 mai, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată.

Abuzată de propriul tată

Şi-ar fi violat fiica de mai multe ori, prima dată în 2017, când aceasta avea doar cinci ani, ulterior ar mai fi agresat-o din nou în 2020, iar ultimul abuz ar fi avut loc la începutul acestui an.

Potrivit surselor, se presupune că faptele au avut loc încă de când aceasta avea vârsta de 5 ani. Individul a fost reținut imediat după ce a ajuns în țară și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

"Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 30.05.2022 şi până la data 28.06.2022, a inculpatului , aflat în stare de reţinere, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată (3 acte materiale comise aproximativ în luna august a anului 2017, în luna februarie a anului 2020 – după data de 04.02.2020, respectiv în cursul lunilor ianuarie-februarie ale anului 2022).", au transmis judecătorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tată cu chip de monstru. Un bărbat din Neamţ şi-a violat fetiţa, ani la rând. Primul abuz a avut loc când copila avea 5 ani