Antena Meniu Search
x

Tatuajul a dat-o de gol! O hoață româncă a fost identificată după tatuajul de la gleznă de polițiştii care au căutat-o cu lunile

O româncă de 29 de ani a ajuns după gratii în Marea Britanie, pentru că ar fi jefuit doi bătrâni. Tânăra a fost identificată după tatuaj de oamenii legii.

O româncă de 29 de ani a ajuns după gratii în Marea Britanie, pentru că ar fi jefuit doi bătrâni. Tânăra a fost identificată după tatuaj de oamenii legii.

Aproape 6 luni au căutat-o poliţiştii britanici pe româncă. Era căutată pentru două furturi, comise la bancomate din Yorkshire. Potrivit anchetatorilor, ea ar fi jefuit 2 bătrâni, de 78 şi 79 de ani.

Le-a distras atenţia victimelor, care scoteau banii de la bancomat şi le-a aflat, astfel, codul pin al cardurilor. Apoi, a reuşit să le fure şi cardurile. Tânăra a fost ajutată de un complice, a cărui identitate nu a fost precizată de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Deşi au avut înregistrări surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii nu au reuşit să dea de urma româncei. Şansele lor s-au redus dramatic când ea a plecat din Marea Britanie şi a venit în România.

Surprinzător, însă, tânăra a decis să revină. A fost săltată chiar de pe aeroport. Potrivit presei, a fost identificată după tatuajul pe care-l are la gleznă. A fost dusă în faţa unui judecător, care a condamnat-o la 8 luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Tatuajul a dat-o de gol! O hoață româncă a fost identificată după tatuajul de la gleznă de polițiştii care au căutat-o cu lunile