Antena Meniu Search
x

Video Teleormănean, de neoprit la volanul unui excavator. A distrus culturile vecinilor și a vrut să îi calce pe polițiști

Scene incredibile pe un câmp de lângă Alexandria. Un bărbat de 57 de ani s-a urcat la volanul unui excavator şi a plecat haotic pe un câmp: a distrus culturile de mazăre şi a vrut să dea peste poliţiştii care încercau să-l oprească. Agenţii au scos într-un final pistoalele şi au tras în anvelope. Individul şi-a abandonat utilajul şi a fugit: a stat ascuns toată noaptea, apoi s-a predat singur. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.04.2024, 20:25

Vezi și

În imaginile obţinute în exclusivitate de Observator, se vede cum buldo-excavatorul merge pe centura de sud a oraşului Alexandria. Câteva minute mai târziu, face prăpăd pe terenul cu mazăre. Proprietarul a sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de poliţie au plecat pe urmele utilajului, condus haotic. 

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Preţ de aproape 7 km bărbatul a fugit la volanul acestui buldoexcavator cu poliţiştii pe urmele sale. Când s-a văzut încolţit, a abandonat utilajul aici şi a luat-o la pas. 

În timp ce poliţiştii încercau să-l tragă pe dreapta, şoferul excavatorului a vrut să lovească autospecialele

Agenţii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a pune capăt cursei nebune. 

Pe acelaşi subiect
  • Daniela Pășu, purtătoare de cuvânt IPJ Teleorman: În acest contex, s-a procedat la urmărirea bărbatului, în vederea opririi, însă conducătorul buldoexcavatorului ar fi încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele, moment în care aceștia au folosit armamentul din dotare către anvelopele vehiculului, fără ca șoferul să oprească. În extravilanul localității, terenul accidentat nu a permis urmărirea buldoexcavatorului, ulterior vehiculul fiind abandonat. 

Mastodontul a fost lăsat pe un câmp după ce gloanţele au perforat o roată din spate. Fugarul a stat ascuns 12 ore, până azi-dimineaţă când s-a dus să se autodenunţe. 

Bărbatul de 57 de ani a recunoscut totul la audieri. Este cercetat pentru distrugere şi punere în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat. Pentru fiecare infracţiune riscă 2, respectiv 3 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Teleormănean, de neoprit la volanul unui excavator. A distrus culturile vecinilor și a vrut să îi calce pe polițiști