Antena Meniu Search
x

Video Tineri îndrăgostiţi, găsiți într-o baltă de sânge în casa din Mureș. Și-a ucis iubita, apoi și-a sunat tatăl și i-a spus că urmează să-și ia viața

Este anchetă într-o localitate din Mureş după ce doi tineri îndrăgostiţi au fost găsiţi fără viaţă în casa unde locuiau. Poliţiştii spun că ar fi vorba de o crimă pasională urmată de sinucidere. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a sunat tatăl înainte de a-și lua viața.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.01.2024, 14:23

Vezi și

Anchetatorii s-au întors la fața locului și încearcă acum să afle ce s-a întâmplat. Totul s-a întâmplat aseară, în jurul ore 22:00, în casa tinerei de 35 de ani. Cei doi erau împreună de 5 ani, dar aseară s-ar fi certat, cel mai probabil din cauza geloziei.

Și-a omorât iubita, apoi și-a sunat tatăl să-i spună că se omoară

Bărbatul a omorât-o pe tânără cu un cuțit, iar apoi și-a sunat tatăl pentru a-l anunța ce a făcut. Și-a cerut iertare și i-a spus că urmează să-și ia viața. Tatăl bărbatului a sunat la 112 dar a pornit în grabă și spre casa în care se aflau cei doi, însă nu și-a mai găsit fiul în viață.

I-a găsit pe cei doi fără suflare, căzuți în bucătărie, într-o baltă de sânge. Cazul a fost preluat acum de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, care vor să afle cu exactitate ce s-a întâmplat în casa respectivă. Din primele date, nu au mai fost la poliție sesizări de acte de violență de la adresa respectivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tineri îndrăgostiţi, găsiți într-o baltă de sânge în casa din Mureș. Și-a ucis iubita, apoi și-a sunat tatăl și i-a spus că urmează să-și ia viața