Antena Meniu Search
x

Video Trafic complet blocat pe DN1, la Câmpina, pentru demolarea unui pod. Rutele alternative pentru şoferi

Atenţie dacă aveţi programată zilele aceastea o călătorie spre Valea Prahovei. Circulaţia pe DN1 este complet blocată în zona localităţii Câmpina. Acolo a început demolarea podului de cale ferată care traversează șoseaua națională. Şoferii trebuie să se conformeze şi să folosească rutele alternative. 

de Cristi Georgescu

la 19.03.2024, 15:10

Vezi și

De la miezul nopții, momentul la care a fost închisă circulația pe DN1, firma care se ocupă de demolare a podului CF care supratraversează drumul a pus un strat de balastru pentru a împiedica degradarea asfaltului. 

Circulaţia pe DN1, blocată. Rute alternative spre Valea Prahovei

În jurul orei 3.00 au început să desprindă bucățile de prefabricate, iar în acest moment mai multe utilaje se ocupă de îndepărtarea părţilor din pod. Este o lucrare complexă. Se taie practic cu un fir diamantat bucăţile de beton. Circulaţia este aşadar închisă încă de la intrarea în municipiul Câmpina, din direcţia Ploieşti, către Comarnic şi din sens opus, de la sensul giratoriu de la Cornu. 

Șoferii autovehiculelor ușoare cu masa până în 3,5 t vor fi deviați prin orașul Câmpina și pe Drumul Județean 101R. Șoferii de TIR vor fi obligați să obcolească pe DN 1A, Ploiești – Cheia – Brașov, respectiv pe DN71, Târgoviște – Sinaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trafic complet blocat pe DN1, la Câmpina, pentru demolarea unui pod. Rutele alternative pentru şoferi