Antena Meniu Search
x

Video Tragedie înainte de Crăciun: Un bătrân și-a pierdut viața în incendiul care i-a făcut casa scrum

Tragedie într-o comună din Iaşi. Un bărbat în vârstă de 68 de ani şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa. Alarma s-a dat azi dimineaţă printr-un apel la 112, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă ambulanţa şi două echipaje de pompieri.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 14:51

Vezi și

Un bărbat de 68 de ani și-a pierdut viața, după ce casa în care locuia, a ars în totalitate. Locuința s-a făcut scrum, iar pompierii nu au mai putut salva nimic. Vârstnicul a pierit în flăcările care i-au cuprins casa. A murit înainte de Crăciun.

Salvatorii s-au luptat cu flăcările mai bine de jumătate de oră, însă nu au mai putut salva nimic. Locuinţa a ars în întregime, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, iar victima a fost găsită carbonizată. Se pare că incendiul s-ar fi produs în urma exploziei unei butelii. Autorităţile au deschis o anchetă.

”Incendiu de casă în localitatea Todirel, comuna Bârnova. La locul interventiei acționează SVSU și Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat. Incendiul se manifestă generalizat la nivelul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp. În incendiu a fost descoperită o persoană, de bărbat în vârstă de 68 de ani, carbonizată”, au transmis reprezentanții ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tragedie înainte de Crăciun: Un bătrân și-a pierdut viața în incendiul care i-a făcut casa scrum