Antena Meniu Search
x

Video O mașină de lux s-a făcut scrum în Capitală. Incendiul, la câțiva pași de Tribunalul București

Un bolid de lux a luat foc şi s-a făcut scrum, în cursul zilei de miercuri, în apropiere de centrul Capitalei.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 15:08

Vezi și
  • Autorităţile încearcă să stabilească motivul care a dus la izbucnirea incendiului din centrul Capitalei.

Primele informaţii de la faţa locului arată că maşina era parcată şi a luat foc din senin. Forţele de ordine au intervenit cu mai multe echipaje de pompieri, pentru a lichida flăcările, dar şi cu echipaje de Poliţie pentru a înlătura trecătorii, existând pericolul ca incendiul să se propage şi la alte autoturisme aflate în zonă.

De asemenea, s-au luat toate măsurile necesare pentru a se înlătura pericolul producerii unei explozii.

Incidentul s-a produs la câţiva paşi de centrul Capitalei, respectiv în apropiere de Tribunalul Bucureşti. Se pare că vorbim de pagube însemnate, maşina fiind considerată a fi una de lux.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul care a dus la izbucnirea incendiului.

În legătură cu incidentul respectiv, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au transmis următorul mesaj: "În urmă cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, la intersecţia Bulevardului Mircea Vodă cu Bulevardul Unirii. Autoturismul a fost afectat în integralitate. Nu sunt persoane rănite. În acest moment incendiul este localizat".

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » O mașină de lux s-a făcut scrum în Capitală. Incendiul, la câțiva pași de Tribunalul București