Antena Meniu Search
x

Foto Ucis din răzbunare, ipoteză-şoc în cazul accidentului din Suceava. Bogdan a murit la doar 25 de ani, după ce a fost spulberat şi abandonat fără milă pe drum

A apărut o nouă ipoteză-şoc în cazul teribilului accident din Frumoasa-Moara din dimineaţa zilei de 1 mai. Bogdan, în vârstă de 25 de ani, a fost spulberat de Sebastian, un tânăr de 21 de ani, care l-a abandonat fără milă în mijlocul străzii.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 15:21

Primul scenariu lansat a fost că a fost un teribil accident. Imediat după impact, Sebastian, care s-a urcat băut la volan, a fugit acasă şi s-a culcat, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Poliţiştii l-au găsit după câteva ore şi i-au bătut la poartă fără mandat.

Ucis din răzbunare, ipoteză-şoc în cazul accidentului din Suceava

Tânărul însă s-a baricadat în casă şi, abia când a intervenit avocatul lui, a ieşit din curte după şapte ore de la incident, a fost încătuşat şi dus la audieri. Ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus acasă pentru percheziţii.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. La scurt timp a fost lansată însă o altă ipoteză şocantă. Că accidentul ar fi avut loc din răzbunare. Potrivit Monitorul de Suceava, apropiații celui decedat susțin că între acesta și Sebastian Duceac a existat un conflict, iar ultimul ar fi fost lovit de Bogdan Sefciuc. Pentru a se răzbuna, tânărul de 21 de ani ar fi urcat la volanul autoturismului marca VW Touran și l-ar fi lovit intenționat pe Bogdan Sefciuc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ucis din răzbunare, ipoteză-şoc în cazul accidentului din Suceava. Bogdan a murit la doar 25 de ani, după ce a fost spulberat şi abandonat fără milă pe drum