Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani a intrat cu un cuțit de 28 cm într-un liceu din Craiova. Băiatul nu era elev al şcolii respective

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost depistat având asupra sa un cuțit, în timp ce se afla în liceu, la Craiova. Jandarmii l-au prins pe băiat miercuri seara, fiind vorba despre un cuțit tip briceag.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 11:50

Un adolescent din Craiova a intrat cu un cuțit asupra sa în liceu
Un adolescent din Craiova a intrat cu un cuțit asupra sa în liceu - Jandarmeria Craiova

Tânărul, în vârstă de 16 ani, se afla în zona liceului și avea un comportament neadecvat, fapt care a atras atenția jandarmilor din apropiere. În momentul în care a pătruns în incinta liceului a fost oprit de jandarmi, care l-au legitimat.

Totodată, i s-a cerut tânărului să prezinte toate bunurile aflate asupra sa, moment în care, acesta a scos din buzunar un cuțit de tip briceag cu lama de inox, cu lungime totală de 27,5 cm. ''Obiectul a fost ridicat, în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar minorului i s-au întocmit actele de constatare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice, urmând a fi înaintate organelor de urmărire penală, pentru continuarea verificărilor'', transmite, joi, Jandarmeria Dolj.

Potrivit Jandarmeriei, tânărul nu era elev al instituției de învățământ unde s-a produs fapta. Jandarmii reamintesc faptul că purtarea, fără drept, în locuri publice a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului sau a altor asemenea obiecte periculoase se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu zile-amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani a intrat cu un cuțit de 28 cm într-un liceu din Craiova. Băiatul nu era elev al şcolii respective