Antena Meniu Search
x

Un bărbat a rămas inconștient după ce s-a accidentat grav pe pârtia Clăbucet. A intervenit elicopterul SMURD

Un bărbat s-a accident grav vineri pe pârtia Clăbucet din Predeal. La fața locului a intervenit elicopterul și un echipaj de la SMURD Brașov, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 15:34

elicopter SMURD
Bărbat inconștient, preluat cu elicopterul SMURD după ce s-a acidentat grav pe pârtia Clăbucet din Predeal - ISU Brașov

Potrivit ISU Brașov, o persoană de sex masculin s-a accidentat grav la baza pârtiei Clăbucet din Predeal. Din primele informații, bărbatul este inconștient. La fata locului s-a deplasat echipajul SMURD din cadrul Secției de Pompieri Predeal și elicopterul SMURD Brașov.

Aceasta este a doua intervenție de vineri a elicopterului din Brașov, după ce, în cursul dimineații, o adolescentă s-a lovit la cap și a rămas inconștientă, în apropierea Vârfului Postăvaru.

Victima a fost transportată până la baza pârtiei de către salvamontiști. Adolescenta din Galați a fost evaluată medical și preluată de către elicopterul SMURD de pe stadionul din Poiana Brașov. Ea a fost transportată la spital pentru investigatii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat a rămas inconștient după ce s-a accidentat grav pe pârtia Clăbucet. A intervenit elicopterul SMURD