Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 45 de ani din Bucureşti şi-a infectat intenţionat iubita cu HIV. Individul ştia că are virusul. Ce pedeapsă riscă

Un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv într-un dosar în care este inculpat pentru infracţiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit. El este acuzat că, ştiind că este infectat cu virusul HIV, a făcut sex neprotejat cu o femeie care apoi a fost şi ea diagnosticată cu acelaşi sindrom.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 17:57

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă, miercuri, că la finalul lunii trecute au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit. 

„În datele de 14.07.2023 şi 26.08.2023, în timp ce se afla la adrese din municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov, cunoscând că este infectat cu virusul HIV – SIDA, inculpatul (în vârstă de 45 de ani) a întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu persoana vătămată (o femeie în vârstă de 49 de ani), cu consecinţa infectării acesteia cu virusul HIV, aceasta fiind diagnosticată cu infecţie HIV stadiul B2”, informează, miercuri, Parchetul, potrivit News.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Vezi și

Bărbatul, inspector vamal la aeroportul Otopeni, a fost iniţial reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti emiţând pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. El riscă acum o pedeapsă între 3 şi 10 ani de închisoare. 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 45 de ani din Bucureşti şi-a infectat intenţionat iubita cu HIV. Individul ştia că are virusul. Ce pedeapsă riscă