Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a ucis cei 2 copii, în ziua de Crăciun, la câteva ore după ce soția sa s-a sinucis, în Filipine

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Filipine și-a ucis cei doi copii, după ce soția sa și-a pus capăt zilelor. Potrivit oamenilor legii, bărbatul și-a recunoscut fapta.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 28.12.2020, 12:34

Bărbatul este considerat suspect și în cazul morții soției
Bărbatul este considerat suspect și în cazul morții soției - Poliția Taguig
  • Cuplul s-ar fi certat din cauza eșecului bărbatului de a-și găsi un loc de muncă stabil.

Aiko Siancunco și-a ucis cei doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de un an, în ziua de Crăciun, după ce soția sa s-a sinucis. Siancunco și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii.

Bărbatul a fost arestat și va fi condamnat pentru crimă. Individual a fost găsit de polițiști cu tricoul însângerat, bărbatul recunoscând că voia, la rândul său, să-și pună capăt zilelor, potrivit Daily Star.

Ba mai mult, Siancunco este suspect și în cazul morții soției sale, a cărei familie a exclus posibilitatea ca aceasta să se fi sinucis. 

Potrivit apropiaților, cuplul s-ar fi certat în urma eșecului bărbatului de a-și găsi un loc de muncă stabil, după ce guvernul a impus carantinarea obligatorie, în luna martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a ucis cei 2 copii, în ziua de Crăciun, la câteva ore după ce soția sa s-a sinucis, în Filipine