Un bărbat și-a ucis cei 2 copii, în ziua de Crăciun, la câteva ore după ce soția sa s-a sinucis, în Filipine

De Iulia Iancu.
Publicat: 28.12.2020, 12:19.
Actualizat: 28.12.2020, 12:34

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Filipine și-a ucis cei doi copii, după ce soția sa și-a pus capăt zilelor. Potrivit oamenilor legii, bărbatul și-a recunoscut fapta.

Bărbatul este considerat suspect și în cazul morții soției

Bărbatul este considerat suspect și în cazul morții soției

Poliția Taguig

Aiko Siancunco și-a ucis cei doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de un an, în ziua de Crăciun, după ce soția sa s-a sinucis. Siancunco și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii.

Bărbatul a fost arestat și va fi condamnat pentru crimă. Individual a fost găsit de polițiști cu tricoul însângerat, bărbatul recunoscând că voia, la rândul său, să-și pună capăt zilelor, potrivit Daily Star.

Ba mai mult, Siancunco este suspect și în cazul morții soției sale, a cărei familie a exclus posibilitatea ca aceasta să se fi sinucis.

Potrivit apropiaților, cuplul s-ar fi certat în urma eșecului bărbatului de a-și găsi un loc de muncă stabil, după ce guvernul a impus carantinarea obligatorie, în luna martie.


Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.