Antena Meniu Search
x

Un cioban beat a sunat la 112 și a susținut că a fost mușcat de un urs

Un cioban din Maramureș a sunat la 112, susținând că a fost mușcat de un urs. La fața locului s-au deplasat salvamontiștii care au descoperit că, de fapt, bărbatul suferise zgârieturi probabil provocate de căzături, el fiind sub influenţa alcoolului. 

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 10:52

Un cioban beat a sunat la 112 și a susținut că a fost mușcat de un urs
Un cioban beat a sunat la 112 și a susținut că a fost mușcat de un urs - Salvamont Maramureş

Un cioban de la o stână din zona Boriste-Igniş din Munţii Gutâi a alertat autoritățile, prin apel la 112, susținând că a fost atacat de un urs. La fața locului s-a deplasat echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureş.

"Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș a ajuns in zona menționată de cioban. Acesta a fost găsit și prezenta zgârieturi, probabil provocate de căzături, fiind sub influența alcoolului", a transmis Salvamont Maramureș, pe Facebook. "Poliţia şi Jandarmeria i-au verificat identitatea. I-a fost verificată starea de sănătate de colegii de la Ambulanţa Maramureş şi datorită faptului că nu prezenta probleme medicale a fost dus la stâna unde lucra, de echipa Salvamont, tocmai pentru a nu îl expune unor potenţiale viitoare probleme".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, ciobanul a fost sancţionat pentru că a apelat fără motiv, prin 112, echipele de căutare - salvare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un cioban beat a sunat la 112 și a susținut că a fost mușcat de un urs