Antena Meniu Search
x

Foto Un cioban a pus pe jar salvamontiștii din Maramureș. Turmentat, a sunat la 112 și a spus că se simte rău. După aproape 3 ore și-a dat seama că doar "i se părea"

Un cioban a pus pe jar autoritățile din Maramureș. Bărbatul a sunat la 112 și a spus că se simte rău, iar salvamontiștii au plecat imediat către ei. Au parcurs un trasei dificil ca să ajugă la acesta, iar în final au constatat că bărbatul era doar turmentat de aburii alcoolului. Salvatorii montani au insistat ca acesta să meargă la spital, însă ciobanul a refuzat, recunoscând că durerea din piept pe care o avea era doar..o părere.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 10:15

Un cioban a pus pe jar autoritățile din Maramureș. Turmentat, a sunat la 112 și a spus că se simte rău. După aproape 3 ore și-a dat seama că doar "i se părea"
Un cioban a pus pe jar autoritățile din Maramureș. Turmentat, a sunat la 112 și a spus că se simte rău. După aproape 3 ore și-a dat seama că doar "i se părea" - Salvamont Maramureș

Acțiunea s-a derulat toată noaptea și s-a terminat de abia în zori zilei, în jurul orei 5.00 dimineța.

Bărbatul era turmentat de aburii alcoolui

"În jurul orei 23.50 un cioban la o stână situată undeva sub Creasta Cocosului, Jud. Maramureș a sunat la 112 spunând că se simte rău și are dureri puternice în piept. Salvatorii montani au ajuns la cioban pe un traseul cu acces dificil, i-au evaluat starea de sănătate (ciobanul mirosea puternic a alcool), au negociat coborarea lui până la punctul la care echipajul medical avea acces pentru a fi investigat medical dar acesta a refuzat pe motiv ca nu poate lăsa singure 250 oi si că de fapt după mai bine de 2 ore și jumătate de la apelul de urgență a recunoscut că durerea puternică din piept era de fapt o părere și nu are sens să fie coborât și dus la spital", potrivit Salvamont Maramureș.

Salvatorii montani s-au retras de la stana ajungand in baza Salvamont in jurul orei 5.00 dimineata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un cioban a pus pe jar salvamontiștii din Maramureș. Turmentat, a sunat la 112 și a spus că se simte rău. După aproape 3 ore și-a dat seama că doar "i se părea"