Antena Meniu Search
x

Video Un om al străzii din Brăila a atacat un jandarm şi un poliţist pe stradă cu o substanţă chimică. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Caz uluitor la Brăila. Un jandarm şi un poliţist au fost atacaţi pe stradă, de un om fără adăpost. Cei doi au fost stropiţi cu o substanţă chimică şi au arsuri în zona ochilor. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 14.02.2022, 19:51

Vezi și

Totul s-a întâmplat chiar în timpul misiunii. Jandarmul şi poliţistul, la final de ianuarie, fuseseră solicitaţi să intervină la un scandal, provocat chiar de agresor. Acesta este un cunoscut om al străzii din Brăila. 

Ajunşi la incident s-a creat un conflict spontan, potrivit unor surse Observator, moment în care i-a stropit pe cei doi cu o substanţă chimică în jurul ochilor.

Arestat pentru 30 de zile

Imediat după, cei doi au mers la spital pentru îngrijiri medicale, acolo li s-a făcut spălături şi au primit recomandare să revină luni pentru că nu au serviciu oftalmologic de gardă, fiind vineri seară. 

La două săptămâni după acest incident, s-a sesizat şi Parchetul şi a deschis dosar penal pentru ultraj în cazul celor doi, l-au identificat pe omul în cauză şi au cerut judecătorilor mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ceea ce s-a şi întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un om al străzii din Brăila a atacat un jandarm şi un poliţist pe stradă cu o substanţă chimică. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile