Antena Meniu Search
x

Un om de afaceri din Reşiţa, dispărut de şase zile, găsit mort în propria maşină

Un om de afaceri din Reşiţa, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort în propria maşină, în cursul zilei de miercuri, între Anina şi Carasova. Bărbatul se afla într-o râpă, într-o zonă cu multe serpentine şi râpe adânci.  

de Redactia Observator

la 27.04.2022, 17:58

Dumitru Şeicaru a plecat de acasă, vineri în jurul orei 10.00. De atunci, nimeni nu mai ştia nimic de el. Bărbatul, proprietarul unui restaurant, al unei brutării şi al unui magazin de panificaţie din oraş, fusese dat dispărut de familie pe 22 aprilie. Nu se ştie încă dacă s-a sinucis, a fost asasinat sau a avut un accident.

Găsit mort la şase zile de la dispariţie 

Poliţia anunţa că Dumitru Şeicaru a plecat de la domiciliul din Reşiţa, cu autoturismul său Dacia Logan MCV. La momentul plecării, bărbatul de 1.80 şi 100 kilograme, cu constituție robustă, păr cărunt, ochi verzi, purta pantaloni de culoare neagră, un tricou de culoare vișinie și vestă de culoare kaki.

În urma sesizării au fost constituite echipe de polițiști care au făcut verificări la unitățile sanitare, în parcuri, în alte locații publice, în stații de cale ferată și autogări, fără a fi identificat până în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un om de afaceri din Reşiţa, dispărut de şase zile, găsit mort în propria maşină