Antena Meniu Search
x

Un primar din Gorj îi duce dorul "tovarăşului" Nicolae Ceauşescu: "Vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o"

Robert Ionut Paiusi, primarul comunei Stejari din Gorj, a înălţat o odă conducătorului iubit, marcând ziua de naştere a Nicolae Ceauşescu cu un mesaj pe Facebook.

de Redactia Observator

la 26.01.2021, 16:23

Un primar din Gorj transmite că îi lipseşte tovarăşul Nicolae Ceauşescu - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Odă tovarăşului Nicolae Ceauşescu, de la Gorj

Deşi avea 3 ani, atunci când Ceauşescu a fost împuşcat, primarul din Stejari precizează că ţara de azi este "doar umbra ţării" de odinioară.

"Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara  pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare..., nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o...", a scris primarul comunei Stejari pe Facebook.

El precizează că nu ştie dacă ultimele cuvinte alte "tovarăsului" se vor adeveri, invocând faptul că liderii de azi nu-şi mai iubesc ţara.

Primarul din Gorj nu este singurul care duce dorul fostului regim. Mai multe persoane s-au strâns la cimitirul fostului dictator comunist, pentru a-l comemora. Dacă ar mai fi fost în viaţă, Nicolae Ceauşescu ar fi avut acum 103 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un primar din Gorj îi duce dorul "tovarăşului" Nicolae Ceauşescu: "Vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o"