Antena Meniu Search
x

Un șofer român de TIR a fost torturat și jefuit de o femeie, în Spania. „Dulce Angel” își seducea victimele pe internet

O femeie în vârstă de 34 de ani din Spania riscă aproape 60 de ani de închisoarepentru răpirea, torturarea și jefuirea mai multor bărbați, pe care îi ademenea cu fotografii pe o rețea socială. Printre victimele "Dulce Angel" se află și un șofer român de TIR.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 27.11.2020, 09:46

Mașină de poliție, fotografiată pe o stradă dintr-un oraș spaniol
Mașină de poliție, fotografiată pe o stradă dintr-un oraș spaniol - Profimedia Images
  • Un român a fost jefuit și torturat de o femeie, în Spania.
  • "Dulce Angel" acționa alături de doi complici.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Femeie originară din Venezuela nu acționa singură, ci alături de alți doi bărbați, unul dintre ei fiind chiar partenerul de viață. 

Hendangelin Candy Arrieta, cunoscută drept „Dulce Angel” acționa pe rețeaua socială Badoo, unde își aborda victimele cu fotografii provocatoare. Odată ce bărbații îi cădeau în plasă și acceptau să se întâlnească cu ea, de obicei în locuri izolate, femeia îi tortura și îi jefuia, alături de complicii ei. 

Cei trei au ajuns în fața judecătorilor și riscă ani grei de închisoare. Un procuror a cerut 58 de ani de închisoare pentru Candy Arrieta și pentru iubitul ei Mohamed Achraf. Cel de-al treilea bărbat ar putea fi condamnat doar la 16 ani de închisoare. Primii doi sunt sunt judecați pentru crimă, tâlhărie, deţinere ilegală de arme, constituire de grup infracţional şi tentativă de jaf, scrie Diario de Mallorca.

Printre victimele femeii se numără și un român, care s-a întâlnit cu „Dulce Angel” în iulie 2019. Bărbatul a fost electrocutat cu un aparat de lectroșocuri, apoi Candy Arrieta l-a legat și împreună cu cei doi complici ai săi l-au bătut cu bestialitate. Ulterior, cei trei i-au furat portofelul românului, în care avea 55 de euro, și mașina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un șofer român de TIR a fost torturat și jefuit de o femeie, în Spania. „Dulce Angel” își seducea victimele pe internet