Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a murit în Argeș, strivit de poarta de fotbal mutată de primărie pentru un eveniment festiv. Ar fi fost tăiate elementele de siguranţă din fier forjat

Incident grav într-o comună din judeţul Argeş. Un tânăr de 23 de ani a murit strivit de o poartă de fotbal, la câteva zile după ce aceasta ar fi fost mutată pentru un eveniment organizat de primărie. Poarta de fotbal era în mod normal asigurată, dar prin mutarea ei ar fi fost tăiate elementele de siguranţă din fier forjat. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 14.08.2023, 14:14

Vezi și

Tânărul în vârstă de 23 de ani s-ar fi dus singur pe terenul de fotbal S-a agățat de bară, moment în care aceasta ar fi căzut peste el. Martorii spuneau că au sunat imediat la 112, însă salvarea ar fi ajuns abia după 45 de minute. Edilul comunei a declarat pentru Observator că porțile au fost mutate de oamenii primăriei înainte de festivitate și asta pentru că bloca accesul agenților economici, iar acestea nu au mai fost puse înapoi și nici asigurate.

Tânăr strivit de poarta de fotbal, în Argeș

Tot primarul spunea, însă, că după festivitate parcul a fost închis cu lacăte, iar băiatul a avut acces acolo pentru că se cunoștea cu mai mulți localnici.

Polițiștii au deschis, inițial, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, apoi, după moartea tânărului, au schimbat încadrarea în ucidere din culpă. Anchetatorii fac cercetări, pentru a afla întreg șirul evenimentelor și cine este responsabil pentru această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit în Argeș, strivit de poarta de fotbal mutată de primărie pentru un eveniment festiv. Ar fi fost tăiate elementele de siguranţă din fier forjat