Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr care ar fi divorțat de curând s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Mamaia Nord. Ar fi fost în depresie

Moarte învăluită în mister, seara trecută, în staţiunea Mamaia. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Un tânăr în vârstă de 34 de ani a murit seara trecută, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Mamaia Nord.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 11:39

Vezi și

Prietenii tânărului au fost cei care au sunat la 112, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viaţa bărbatului. Acesta s-ar fi sinucis din cauza unei decepţii în dragoste. Ar fi divorțat de curând, iar asta l-ar fi băgat în depresie. 

Ce spune IPJ Constanța

”La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al unei clădiri. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 34 de ani. Personalul medical a declarat decesul acestuia la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Tot pe litoral, în urmă cu câteva zile, o tânără de 33 de ani a ales să moară singură, într-o cameră de hotel. Femeia din Constanța a fost găsită spânzurată la mansardă de o cameristă. Se cazase cu o seară înainte și nu a lăsat niciun bilet de adio, care să-i justifice alegerea dramatică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un tânăr care ar fi divorțat de curând s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Mamaia Nord. Ar fi fost în depresie